Garantie si Retur

GARANTIE SI RETUR

Garantia produselor

Pentru toate produsele cu exceptia accesoriilor si consumabilelor, vandute si livrate de catre manoflor.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare.

IMPORTANT: NU intra in garantie urmatoarele repere:.

 • Accesoriile si consumabilele, adica acele parti de mobilier care se monteaza/demonteaza cu mana de catre utilizator, fara a fi nevoie de folosirea unor scule sau dispositive specific (chei, surubelnite, etc.)
 • Becuri, leduri,neoane.

Reperele lovite,zgariate,folosite sau montate.

Pot fi returnate produse care:

 1. – se incadreaza in termenul de 14  zile de la data primirii;
 2. – corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
 3. – nu au facut obiectul unei comenzi speciale;
 4. – nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului (de ex. produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: Debitare Pal);
 5. – nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;
 6. – sunt in termenul de garantie;
 7. – nu prezinta urme vizibile de uzura;
 8. – ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt intacte
 9. – sunt insotite de accesoriile apartinand produsului.
 10. Produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot. Nerespectarea conditiilor de mai sus, duce la refuzul returului. Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate). Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune,cu exceptia produselor comanda speciala. Produsele care se livrează prin precomandă (nefiind produse existente pe stoc) și produsele debitate/căntuite la dimensiunile cumpărătorului, nu pot fi returnate.
  Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele comandate si returnate.
  Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul manoflor.ro, sau puteti apela Serviciul Suport clienti la numarul de contact: 700.070LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE
  Utilizarea site-ului web, transmiterea Comenzilor şi încheierea Contractelor prin intermediul site-ului sunt guvernate de legislaţia română.

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, aveti dreptul de a returna produsele comandate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (data receptiei produselor).

Produsele pot fi returnate, completand formularul de retur. Inainte de a returna un produs, citeste cu atentie regulile de mai jos.

Returul se face in cativa pasi simpli:

 • Te asiguri ca produsul indeplineste conditiile de retur;
 • Completezi aici o cerere de retur -> descarca formular
 • Astepti aprobarea cererii de retur din partea manoflor.ro
 • Trimiti produsul catre Vanzator;
 • Primesti contravaloarea produsului sau un alt produs cu o valoare similara. In cazul produselor cu o valoare mai mica sau mai mare decat a celui pentru care se doreste inlocuirea, diferenta de plata va trebuie achitata de client sau vanzator, dupa caz.

Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:

 • Sa indeplineasca conditia termenului de 14 zile de la livrare.
 • Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise
 • Produsele trebuie insotite de toate accesoriile ce v-au fost livrate.
 • Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, factura care le-a insotit, eventualele cadouri ce ti-au fost oferite odata cu acestea.

Orice nerespectare a acestor conditii, da dreptul altc.ro sa respinga cererea dumneavoastra de retur. Doar produsele retunate ce sunt complete, in stare perfecta si in ambalajul original vor fi acceptate. In caz contrar, returnarea va fi considerata neconforma si nu veti primi o rambursare de la manoflor.ro

Transportul pentru returnarea produselor reprezinta responsabilitatea consumatorului, costurile fiind suportate de catre acesta.